Advertising

girlcamXXX hotel


Здраво пријатели, јас сум со вас повторно со моето ново искуство, без да ја отворам вратата премногу често. Во оваа статија, ќе ја споделам тројка што ја имавме со Еденı И неговиот пријател Доğукан во мојата приказна “каде беше ти”. Забелешка: ќе го споделам развојот на настанот како што е, со цел да не ги навредам пријателите кои сакаат да пишуваат, бидејќи секогаш има детали за започнување директен секс во нивните пораки.

После тоа прекрасно прво искуство соı, бевме во контакт барем еднаш месечно. Со правење план и распоред, тој одлучува за ден кој е погоден за двајцата; понекогаш одам кај него, а понекогаш тој доаѓа кај мене, па продолживме со нашата врска. Бидејќиı Може да биде постојано активен каде што живее, тој повеќе преферираше да биде пасивен отколку да биде активен кога се сретнавме. Некако, имав итна работа воı.

Мојата работа немаше да трае долго и не ја информиравı Бидејќи сакав да изненадам Еденı додека бев подготвен. Мојата работа траеше подолго отколку што мислев, и беше само 10 минути до крајот на смената. Влегов во колата и ја паркирав колата во близина на работното место наı и одев кон работното место. Додека поминував покрај неговата канцеларија, гледајќи го како седи со 2-3 луѓе внатре, отидов во ресторан бидејќи бев малку гладен да поминам некое време. Околу 45 минути подоцна, откако ја изедов вечерата, повторно се преместив на Работно место. Кога погледнав внатре ,ı Беше сам.

Кога влеговме и рековме здраво, Еденı Ја крена главата и рече: “дојди нормално.”Откако неколку секунди ме видовме пред него, станавме и го прегрнавме како двајца љубовници. Откако замина, ги затвори светлата и вратата и повторно дојде кај мене. По разговорот за нормален живот пред некое време, време беше за нашите теми. Ти дојде кај мене цел ден, и кога реков дека пријателот за кој зборувам ќе дојде и ние ќе имаме нешто со него, мојот морал падна.

Никој друг не е изненаден од мојата одлука. Разбирајќи дека сум депресивен, Еденı вели ако сакаш, ќе му се јавам на неговиот пријател и ќе кажам да го прекинеме планот и да се дружиме еден по еден со тебе. Ме остави во многу тешка ситуација велејќи дека ќе бидам на план со тебе или нема да го направам тоа со никој денес. Го познавав другиот пријател во негово отсуство бидејќи постојано ми даваше информации за него имплицитно. Еденı дури и ме натера да зборувам по телефон неколку пати кога бев со таа личност, но бидејќи не сакам такви непланирани ситуации. На почетокот воопшто не ми се допаѓаше атмосферата во клубот.

Другиот пријател веќе беше на пат и доаѓаше кон канцеларијата. Додека разговаравме, другиот пријател влезе во канцеларијата за кратко време. Еденı стана од своето место и го поздрави и ги спушти ролетните. Се запознавме и се ракувавме.

Седнавме на столчето и го продолживме разговорот. Доğукан имал 28 години, висока 180 см, 65 килограми темна коса и малку женствена. ТОА беше АП. Со цел да започне настанот што е можно поскоро, Еденı стана од своето место, да не губиме повеќе време, млади луѓе, време е да се подготвиме, и ја напушти канцеларијата и се упати кон собата за одмор одзади.

Дауğукан исто така не беше непознат за мене, бидејќи дојдовме тука многу пати. Додека влегувавме во собата, Еденı се упати кон мијалникот и не остави на мира. Кога Еденı Влезе во бањата, Направиğукан одеднаш ме повлече кон себе и ги омекна усните. После еден краток шок, почнав да му одговарам. Ги ставив рацете на Дауğукан. тој ми ја стави едната рака на задниот дел од главата и ми го милуваше задникот со другата.

Од време на време, тој ми ги стисна колковите со дланките и понекогаш ми вршеше притисок низ дупката на фармерките. После пет минути бакнување, кога Еденı Дојде кај нас, беше мој ред. Штом се отарасив од Усните на Дравğ, можев да земам длабок здив. Го напуштив моето место соıı и се упатив кон тоалетот. Кога се подготвив за кратко време и се вратив кај нив, ненамерно се насмевнав кога ги видов соблечени, голи и седнати рамо до рамо на софата. Потоа почна да ми помага да се соблечам.

Додека ја соблекував маицата ,ı беше последниот боксер кој ми помогна да се ослободам од фармерките. Откако ми го милуваше пенисот 1 минута од врвот на боксер, кога го повлече надолу, мојот полу-превртен пенис висеше нагоре и надолу на нивото на неговото лице. Направиğукан, од друга страна, го крена пенисот и го нанесуваше со десната рака. Пенисот наı беше целосно отклонет. Оваа ситуација веќе ни разјасни што треба да направиме. Се свртев кон столот и го зазедов моето место до Правењеğукан.

Еденı клекна пред мене и веќе почна да ја зема мојата во устата. Се наведнав малку на страна и почнав да зборувам за пенисот на Дауğ, кој го држеше со десната рака. Дауğукан се обидуваше да ужива со вадење на неговиот пенис од моите усни од време на време, удирајќи го по моите образи и повторно ставајќи го во мојата уста. По некое време, ме фати за глава со неговата рака и во мојата уста. Почна да доаѓа и да си оди. Телото на неговиот пенис беше потенко од моето, и малку подебело одı. Неговиот исто така беше печурка на главата и неговиот пенис беше дури и поголем од мојот. Кога тој беше околу 17-18 см во висина, тој можеше да вметне повеќе од половина од тоа во мојата уста со секое движење. Подолу, Еденı Ми рече дека ужива во прекрасното место.

Откако го правевме овој циклус околу 5 минути, Направиğукан Аı даде наредба да стане и да го подготви дупката На Еуфрат за мене. Еденı брзо ме доведе до позиција од 4 стапки и падна во мојата дупка, бев стабилен. Дауğукан, исто така, стана од своето седиште и седна на потпирачот на седиштето и ја движеше мојата глава напред и назад. Ме тераше да одам. Тој стануваше од своето место и потпирајќи се кон мене и се обидува да го вметне целиот пенис во овој момент, плескајќи со колковите наизменично и повторно седна.

Ударите на јазикот на еденı сега беа заменети со моите прсти, а неговите 2 прсти почнуваа да влегуваат и излегуваат од мојата дупка, кога Донğукан одеднаш го извади својот пенис од мојата уста и брзо се упати кон моите колкови. Еденı филм, покажувајќи го кондомот, гледаше Како пенисот на Доиğ Ми се плеснува по задникот какоı убаво го става кондомот на Доиğ Пенис на. Откако некое време си играв со неговиот пенис во мојата дупка, Дауğукан почна да ги притиска нозете одоздола кон мојот стомак и ме принуди да заземам соодветна позиција за него.

Додека тој имаше за цел да ја прошири мојата дупка само со притискање и влечење на главата, Дупката наıı Фı Има структура која брзо се проширува и тој рече: “досега не сум ја лижел до таков степен, ја ставам без да го направам тоа што и ти го направи”, Направиğукан го турна мојот пенис во дупката и го наполни со еден потег, па ненамерно се придвижив напред и го спречив да влезе. Тој се обидел да влезе во неа 2-3 пати на ист начин, но спротивно на она што Го кажал Еденı, тој не можел да го вметне бидејќи бил премногу тесен за неговиот пенис.

Додека велев дека нема крем или нешто слично, Еденı брзо го зазеде своето место пред мене и го стави својот среден тврд пенис во мојата уста и ја фати мојата глава, штом Направиğукан ми фрли неверојатен плукнат во мојата дупка и повторно почна да го става својот пенис во мојата дупка. Ламјата не може повеќе да го издржи притисокот. Не ми помогна ни да продолжам понатаму. Еденı пенис ми го допираше грлото со секој потег што го направив. Откако сето тоа го стави и чекаше така некое време, тој ги стави двете раце на моите колкови и почна брзо да влегува и излегува. Секогаш кога Некој Пенис ќе ми го допре грлото, плунката почна да излегува од мојата уста. .

Едвај се ослободив од Пенис И почнав да дишам. Доğукан се уште ме ебеше побрзо без да изгуби ниту една од брзината. Фактот што почнав да стенкам со секој удар што ми го зема од колковите, сигурно уште повеќе го зголемил Напојувањето. После ова копиле ,ı Вели дека сум болен, а Активноста наğ Е број десет, како што можете да видите, потврдувајќи го ова. Додека мислев дека кога Ќе се зголеми Брзината на Доводот и излезот наğ, размислував дека е време да ејакулирам, тој одеднаш исконираше и ми ги грабна колковите со двете раце, ме зеде во скутот и се најде себеси како седи на каучот во неговиот скут. Неговите раце беа на моите колкови и тој ме натера да седнам.

Од друга страна, еденı орган, од друга страна, веднаш ја фрли ногата од мене со цел да ја претвори оваа позиција во можност и го позиционираше неговиот пенис на таков начин што мојот пенис на Ниво на лице беше во устата на Доиğкан. Почна да цимоли за да ме ебе со твојот јазик. Дауğукан, исто така, почна да дува на пенис Наı со поместување на главата напред и назад. Во моментите кога го навивав пенисот за да и дадам поголема важност на Дупката наı, Направиğукан интервенираше и брзо ми ги удри колковите за да ме натера да се движам. Го продолжив циклусот уште од почеток. Тој повлечеı Од него и се исправи и го доведе до 4 нога позиција со моите колкови свртени кон надвор. Додека држешеıı Филм, ме натера да легнам на ист начин и го зазеде неговото место зад нас.

Дауğукан мора да бил неверојатен љубител на фантазијата, мислам дека неговиот хоризонт беше толку широк. Не доведе до позиција за која не би ни помислиле да се обидеме лесно. Тој го прилагоди својот пенис на мојата дупка со свиткување малку и почна да влегува и излегува. Тоа овозможува дупката малку да се прошири. За кратко време, тој го зголемил бројот на прсти и сфатил дека дупката се проширува, штом излезе од мене и се исправи, тој почнал да влегува во препоните на Еденı со притискање и влечење на неговиот пенис кон Дупката наı.

Во моментот кога неговата глава влезе, тој стенкаат толку многу што дека аххх звук одекна во собата. Стенкањето на еденı сигурно му причинило уште повеќе што целосно го отстранил неговиот пенис и повторно применил притисок и го повторил пенисот насилно влегувајќи и излегувајќи од дупката. На крајот од времето, Еденı Ми се приближи на лицето и поради задоволството што го доби, ја свртевме главата и почнавме да се бакнуваме на моите усни. Доğукан ја презеде контролата целосно за 30-40 секунди.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
6 months ago 98  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In