Advertising

uzbekistan hotel


Тогаш, никогаш не мислев дека ќе ја ебам месечината, тоа
тоа беше од моментот кога го видов. Ме виде, ме прегрна и бакна,
рече дека не те виделе подолго време, разговаравме малку, го прашав што прави , рече дека оди на компјутер
се разбира. Реков како оди курсот, тој рече лошо на месечевата светлина. Исто така реков
ако има нешто што не го разбирате,
Можам да му помогнам. Тој се согласи и дојде кај нас следниот ден, ние
почнав да учам, а потоа отидовме на компјутерска апликација, бидејќи бевме рамо до рамо, јас
беше многу импресиониран од парфемот на месечината, мирисаше совршено во тој момент
, мојот кур почна да се движи, нашите нозе
се допирав еден со друг, додека го движев глувчето со мојата рака, мојата рака се допираше.
Веќе имав можност да ја почувствувам нивната топлина. Патем, Мехтап беше 21-годишен, 1.72
– метар, 65 кг кафена коса девојка. Почна да излегува на секои два дена
. Почнав да се облекувам убаво и да ја сакам. Јас се сврте на мојот компјутер
, Разговарав малку миркта, собата седеше до мене и ти рече:
се во потрага за мојата девојка, реков да, собата се смееше, тој рече не,
Реков не, тој ја стави раката на моите нозе и почна да гали, мојот кур беше за да скокаат од неговото место, тој го сфати на месечината, гледав во
тој и рече што правиш без да кажам ништо тоа се залепи на моите усни и почнавме бакнување почнав да го лупи полека почнувајќи од уво до вратот еден по еден

и почнав да и ги цицам градите собата почна да се онесвестува тогаш
и го лижев стомакот и дојдов до пичката и ги отворив нозете и почнав да ја лижам пичката и
си го закопав јазикот во пичката во исто време кога и го лижев газот
и се обидува да го стави прстот во нејзиниот задник соба
ме погледна и почна да цимоли
тоа Во ‘ по цицање повеќе
Ги извадив тренерките и и го ставив курот во нејзината уста на почетокот
таа не сакаше да го земе во прв инсистирав и таа почна да го лиже прво тоа
болка мојот кур со заби тогаш таа го постави
нагоре
задолжително прифатено
таа рече дека таа ќе го направи тоа од задникот за прв пат таа побара од мене да го направи тоа полека и без повреда реков ок и
месечева светлина пред мене почнав да ја лижам нејзината пичка и
почнав да и го зголемувам газот со мојот прст, потоа месечевата светлина почна да цимоли, и држејќи го мојот кур, почнав да го пикам во месечевиот задник, и ја ставив главата внатре, почна да моли да излезе месечевата светлина, па ја смирував малку, за да можете да уживате, патем, додека таа се олабави, јас се вкоренив директно во месечевата светлина во тој момент.

Реков дека сум среќен немаше никој во куќата, моето уво ѕвонеше, тој беше
обидувајќи се да избега јас одеднаш доби заглавен на половината тој плачеше ми кажува да се откажам, но
кој слушаше реков дека и самиот те чеша, но јас реков дека најдов тесен и чист газ да го пуштам јас бев
го ставам на моето лице на месечевата светлина
Ти ставив перница под стомакот и ти ги раширив нозете на страна, ебаго
Повторно се наведнав на месечината за да влезе во неговиот задник. Мора да се искористи
на неа на месечината, тој беснееше од задоволство, јас му го пикав курот во газот со ритмички движења , на
месечината веќе почна да се празни, па јас
седна на каучот со подигање него од под мене и му реков да седне на мене во мојата омилена позиција
и сакав да му ја препуштам целата контрола на него и на месечината
Ми го фати курот и дозволи да му влезе во газот. Кога погледнав, лицето на месечината беше малку
се збунивме и во тој момент почнавме да се бакнуваме . Се дотеравме и се соблековме, а потоа продолживме.

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
2 days ago 5  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In