Advertising

xxxfilmindian hotel


Здраво, ова е мојата втора приказна, некои можеби
и онака сум реалист, прекарот ми е копиле. Отидов кај пријател
куќа за вечера. Кога отидов во неговиот дом,
имаше само еден брачен пар, освен мене. Ги запознав и тие ме сакаа мене. Но, бидејќи девојката била
мажена, беше како камен и беше убава
.
Пиевме пиво додека јадевме. Моите очи секогаш беа на нејзините гради и
колковите. Таа ја забележа мојата визија и
почнав да гледам во моите очи, и веднаш почнав да ја замислувам под мене
. Откако ни снема пиво, нејзиниот сопруг отиде на пазар и се напи пиво.
Тој се случува да се добие тоа и почнав да поставуваат прашања со преземање на оваа можност
. За тоа како е во бракот. Собата ме праша дали имам девојка, а јас реков не, дали би
прифати го ако бев јас
? одеднаш нејзиниот сопруг дојде и не фати,
тие не одат кај мене додека трчав, ние секогаш сакавме нешто вакво, но на крајот
излезе. Почнав полека да ја соблекувам неговата сопруга, а нејзиниот сопруг почна да дркаше гледајќи не’. I
не можев да издржам повеќе, го ставив мојот алат и
почнаа да доаѓаат и да си одат. Додека јас се ебев, тој почна да си го набива во газот
ние доаѓавме и заминувавме. Мојот појас дојде и јас веднаш го зеде
исклучување и ејакулирана во устата. Ја ебев жената и нивните души 5 пати таа ноќ
ме викаат кога ќе посакаат, го ебам

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
10 months ago165  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In